WINTERSPROOKJE – 31 MAART

Op vrijdag 31 maart a.s. zullen wij voor u de voorstelling “Wintersprookje” opvoeren, gebaseerd op het welbekende verhaal van William Shakespeare “A Winter’s Tale”.

Wij spelen het stuk in een bewerking van Sytze Schaik, die er een hele leuke, eigentijdse familiemusical van heeft gemaakt, met pakkende liedjes van Jan Groenteman, die live zullen worden begeleid op piano en accordeon door Lia Loijenga. De regie is dit jaar in handen van Rob Wielenga.

In de ware geest van Shakespeare is dit een stuk over jaloezie, spijt en echte liefde en of dit verhaal goed zal aflopen, dat zult u zelf kunnen zien als u de voorstelling bezoekt op vrijdagavond 31 maart a.s., in de grote zaal van De Vaart, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

In tegenstelling tot de mededeling op de poster, kan de voorverkoop van kaarten dit jaar niet plaatsvinden bij de MCD supermarkt, vanwege een verbouwing.

U kunt uw kaarten á 10 euro op de avond zelf aan de zaal kopen of reserveren via een het contactformulier op de website. De kaarten liggen dan gereed bij de kassa op 31 maart. Wij wijzen u er nog graag op dat in De Vaart (ook in het Sportcafé) alleen contante betaling mogelijk is!

================ UPDATE =================
KAARTVERKOOP WINTERSPROOKJE:
Vanaf maandag 20 maart a.s. zijn de kaarten voor onze voorstelling Wintersprookje á 10 euro te koop in de VOORVERKOOP bij Bakker Verweij in Linschoten. Kaarten zullen ook beschikbaar zijn aan de zaal op 31 maart of u kunt uw kaarten reserveren via het contactformulier op deze site.
=======================================

Reacties zijn gesloten.