31 MAART 2017 – EEN MOOIE DAG VOOR EEN WINTERSPROOKJE!

Op vrijdag 31 maart j.l. heeft Jan Claussen met veel plezier 3x de voorstelling “Wintersprookje” gespeeld. Een bewerking van het welbekende verhaal van Shakespeare: “A Winters Tale”.
Na een hele donderdag met hulp van vele vrijwilligers te hebben gewerkt aan de opbouw van licht, geluid en decor en de aankleding van de grote zaal in De Vaart, was het vrijdag dan zover:
‘s ochtends waren de kinderen van de Pr. Clausschool uit Linschoten en ’s middags de kinderen van de Hobbitstee uit Montfoort aanwezig om te genieten van de belevenissen van koning Leontes en zijn versteende vrouw koningin Hermione in hun zoektocht naar hun verloren dochter Perdita. Een verhaal over jaloezie, spijt en echte liefde! De kinderen leefden volop mee met de avonturen en genoten van het spel en de liedjes, die live werden begeleid op piano en accordeon.
’s Avonds waren de volwassenen aan de beurt om zich mee te laten voeren in dit Wintersprookje, op deze warme dag in maart! Ook zij genoten van het getoonde spel, de liedjes, het prachtige decor, de kleding en schmink en de zeer sfeervolle belichting.

Reacties zijn gesloten.