Techniek

Sinds een aantal jaren is de techniek bij onze producties in de vertrouwde handen van Remco van Es namens Essential-Productions. Hij heeft een opleiding audiovisuele techniek gevolgd en is vervolgens een eigen bedrijf gestart. Een onmisbare steun voor onze club op het gebied van het verzorgen van het licht en geluid tijdens onze voorstellingen en het vastleggen van het stuk op camera.

In overleg met de regisseur wordt door Remco voor iedere productie een licht- en geluidsplan gemaakt. De benodigde apparatuur wordt vervolgens door de club gehuurd, aangezien wij zelf geen licht- en geluidsapparatuur in bezit hebben en ook in de zalen waar wij optreden geen (of onvoldoende) techniek aanwezig is. Met hulp van vele leden en vrijwilligers wordt de techniek voor iedere productie opgebouwd (en na afloop natuurlijk weer opgeruimd!)

Wel is de club sinds enkele jaren in het bezit van headsets. Dankzij ondersteuning van het Pr. Bernhard Cultuurfonds en de Rabobank en een flinke eigen investering, hebben wij deze apparatuur kunnen aanschaffen. Hierdoor zijn wij in alle hoeken van de zaal goed verstaanbaar.

Net zoals de grime, is ook het juiste licht en geluid onmisbaar om een productie zo goed mogelijk neer te zetten. Bent u benieuwd wat Essential-Productions voor uw productie kan betekenen? Neem dan nu contact op via www.essential-productions.nl.

techniekbanner

Reacties zijn gesloten.