Baas boven Baas

Natuurlijk mag u ook in 2024 weer een spetterende voorstelling van ons verwachten! Op 13 april a.s. hopen wij voor u onze nieuwe productie Baas boven Baas op te voeren in zalencentrum De Vaart in Linschoten.

Het stuk speelt zich af in een warenhuis. De directeur wil met pensioen en gaat op zoek naar een opvolger. Hij gaat eens beoordelen of er onder het personeel een geschikte nieuwe baas is en geeft een ieder hiervoor een opdracht, die zo goed mogelijk uitgevoerd dient te worden. Uiteraard brandt hierdoor een hevige strijd los tussen de diverse personeelsleden. Tel daarbij op de vreemde klanten die dit warenhuis bezoeken en het stuk staat weer garant voor een hoop hilariteit!

Het toneelstuk is losjes gebaseerd op de komische 70-er jaren TV serie “Are you being served”. Bij de iets ouderen onder ons waarschijnlijk nog welbekend!

We hopen u met deze komische voorstelling weer een hele leuke middag- of avond te kunnen bezorgen.

De kaartverkoop zal ca. 4 weken voor de voorstelling starten. Informatie betreffende de kaartverkoop zullen wij op deze website en onze Facebook pagina vermelden.

Reacties zijn gesloten.