RECHTSZAAK MET EEN BIJSMAAK

Op 22 april 2023 zullen wij voor u onze nieuwe productie “Rechtszaak met een Bijsmaak” op de planken brengen in zalencentrum De Vaart.

Het belooft weer een gezellige avond te worden in een rechtszaal waar werkelijk niets normaal lijkt te kunnen gaan en waar de rechter de grootste moeite heeft om het bonte gezelschap verdachten enigszins in bedwang te houden.

Zoals u van ons gewend bent, zullen we er ook weer een paar spetterende liedjes in knallen!We zullen voor u een middag- en avondvoorstelling spelen.

De kaartverkoop is gestart en u kunt uw kaarten in de voorverkoop aanschaffen bij Dorpshuis De Vaart (11 euro p.st., contante betaling).In de pauze van beide voorstellingen wordt wederom een loterij georganiseerd, met aantrekkelijke prijzen. Lootjes zijn in de zaal te koop, uitsluitend tegen contante betaling. In de pauze en na afloop is Dorpshuis De Vaart geopend voor een drankje en een hapje. Hier is wel pin betaling mogelijk.

Wij hopen u in groten getale te mogen begroeten bij één van deze voorstellingen. Wacht niet te lang met het aanschaffen van uw kaarten, want ervaring leert dat de voorstellingen snel uitverkocht zijn!

Reacties zijn gesloten.