JAN CLAUSSEN SPEELT ‘ZADELPIJN’

Nog maar net hebben wij 4 fantastische voorstellingen van de familie musical ‘Lang en Gelukkig’ achter de rug en nu al kunnen wij u melden dat er binnen afzienbare tijd een nieuwe productie van Jan Claussen te zien is!

Op 5 en 6 juni a.s. spelen wij voor u het stuk ‘Zadelpijn’, gebaseerd op het welbekende boek ‘Zadelpijn en ander damesleed’ van Liza van Sambeek, in een bewerking van Wiske Sterringa.
Een heel ander soort voorstelling dan u van ons gewend bent! Een kleinere productie, met een kleine bezetting, in een kleinere zaal.

Bijna een jaar is een groep van zes spelers met hun regisseur, Arjan Reket, bezig geweest om het stuk vorm te geven. Rollen werden uitgediept en teksten werden diepgaand bestudeerd, besproken en vormgegeven. Met veel voldoening kijkt de groep terug op de oefenperiode. Er is hard gewerkt en veel geleerd.

Voor het eerst speelt Jan Claussen in de vernieuwde zaal van Het Trefpunt in Linschoten. Een kleine, knusse zaal die past bij het indringende verhaal dat er wordt opgevoerd. Het publiek is van dichtbij getuige van de belevenissen van de zes vriendinnen.
Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan op 5 of 6 juni naar Het Trefpunt. Adres: Jacob Barneveldstraat 17, Linschoten. De voorstelling start beide avonden om 20.30. Inloop vanaf 20.00. De toegangsprijs is 10 euro. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 13 mei bij de MCD supermarkt in Linschoten of te bestellen via rienke@janclaussen.nl.
Theatercafé geopend voor en na de voorstellingen. Consumpties tegen contante betaling.

Reacties zijn gesloten.