JAN CLAUSSEN SPEELT ‘DE GELAARSDE POES’

Op vrijdag 9 maart 2018 zal Jan Claussen de komische familiemusical “De Gelaarsde Poes” op de planken brengen.

Als de erfenis wordt verdeeld na de dood van de molenaar is niet iedereen even blij. Voor Jaap is er geen plek meer in de molen en hij trekt met zijn deel van de erfenis (de poes) de wijde wereld in om het geluk te zoeken. Als hij een fee redt van de verdrinkingsdood lijkt voor hem het tij te keren. De poes krijgt een stem en deze weet Jaap op een compleet andere sport van de maatschappelijke ladder te brengen met zijn listen. Maar maakt het Jaap gelukkig om zich anders voor te doen dan hij werkelijk is?

Wij spelen deze musical in de bewerking van het RO theater. Dit staat garant voor veel komische situaties, “volwassen” grapjes, over-the-top types en swingende liedjes, veelal op melodieën van Michael Jackson! Kortom: leuk voor jong en oud!

De voorstelling wordt gegeven in Dorpshuis De Vaart, aanvang 20.00 uur. Kaarten a 10 euro zijn vanaf 9 februari a.s. te koop bij Boon’s Markt in Linschoten of op 9 maart aan de zaal. Zaal open vanaf 19.30 uur. Bij deze voorstelling zal er een loterij gehouden worden, met leuke prijzen! Lootjes zijn voor aanvang te koop bij de kassa.

Reacties zijn gesloten.