Nieuwe productie – Aladdin

De repetities voor onze nieuwe productie, de komische, kleurrijke familiemusical Aladdin, zijn in volle gang. Onder leiding van onze regisseur Arjan Reket wordt er hard gewerkt om er een spetterende voorstelling van te maken. We kennen onze tekst, decor is bijna klaar, kleding is geregeld, kortom wij zijn bijna zover! Nog een paar weken om de laatste puntjes op de i te zetten en dan hopen we op vrijdag 16 mei a.s. 3 fantastische voorstellingen op de planken te brengen!
Voor die tijd kunt u ons in ieder geval al tegen komen in het dorp tijdens Koningsdag op 26 april a.s. Wij zullen daar met een kraampje aanwezig zijn en bieden o.a. de mogelijkheid om alvast uw kaarten voor de voorstelling te kopen.

Wilt u onze vereniging steunen? Dat kan door donateur te worden. Met een bijdrage van 10 euro per jaar (meer mag natuurlijk ook) bent u donateur van onze vereniging. Als dank hiervoor ontvangt u van ons een vrijkaartje voor onze voorstelling. U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze site of d.m.v. een email naar info@janclaussen.nl.

Reacties zijn gesloten.