VOORSTELLINGEN ‘ZADELPIJN’ EEN GROOT SUCCES!

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni heeft Jan Claussen voor een bomvol Trefpunt de voorstelling “Zadelpijn” opgevoerd. Een stuk boordevol emoties. Een lach en een traan. Hilarische momenten werden afgewisseld met heftige, aangrijpende scenes. Dit alles omlijst met bekende Franse liedjes, live begeleid door Lia op de accordeon.
We hebben geweldige reacties mogen ontvangen van ons publiek. Men was lovend over de acteerprestaties, zeer geloofwaardig neergezet, fantastische liedjes, geboeid van begin tot eind. Er is gelachen en men was geraakt. Een mooier compliment kun je als toneelvereniging niet krijgen!
We zijn heel blij dat wij Jan Claussen ook een keer op deze hele andere manier hebben kunnen laten zien en dat het publiek dit zo gewaardeerd heeft.
Graag zien wij u weer terug bij onze volgende voorstelling in het voorjaar van 2016, of tijdens het theaterdiner, dat wij voor u zullen verzorgen in het najaar van 2015. Tevens kunt u ons tegenkomen in het dorp tijdens Open Monumentendag in september.
Houdt u vooral deze site in de gaten voor informatie over onze komende activiteiten.
Bij de rubriek “fotogalerij’ zullen binnen afzienbare tijd de foto’s van Zadelpijn te zien zijn.

Reacties zijn gesloten.