Nieuwe productie – Lang en Gelukkig

Wij zijn uiteraard al druk aan het repeteren voor onze komende productie, de hilarische familiemusical “Lang en Gelukkig”. Het verhaal van Assepoester, maar dan heel anders! Deze ontzettend leuke musical, geschikt voor alle leeftijden, met geweldige liedjes, mag u niet missen!
Vanwege de grote belangstelling voor deze musical, moeten wij u meedelen dat onze reguliere voorstelling van vrijdag 17 april a.s. al geheel is uitverkocht! Met veel plezier kunnen wij u echter melden dat het ons gelukt is om voor u een extra voorstelling te verzorgen op zaterdag 18 april a.s.
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf zaterdag 28 maart a.s. te koop (á € 9,-) bij de MCD supermarkt te Linschoten. Wij raden u aan uw kaarten tijdig aan te schaffen, aangezien wij ook voor deze extra voorstelling een grote toeloop verwachten.
De voorstellingen vinden plaats in Cultuurhuis De Brede Vaart te Linschoten, zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Voor- en na de voorstellingen en in de pauze is er gelegenheid een drankje in De Brede Vaart te nuttigen.
Wij hopen u te mogen begroeten bij één van onze voorstellingen!

Reacties zijn gesloten.